Bananenpannenkoekjes met havermout en mandarijn
Campina melk is niet alleen lekker om te drinken, je kunt er ook heerlijk mee bakken. Bijvoorbeeld deze bananenpannenkoekjes met havermout Dat is nog eens lekker ontbijten. Met bananenpannenkoekjes van havermout en mandarijn.
Ingrediënten
- 50 ml Campina verse halfvolle melk
- 1 mandarijn
- 2 eieren
- 1 banaan
- 1 tl bakpoeder
- 40 g bloem
- 50 g havermout
- Campina Botergoud ongezouten roomboter
- agavesiroop
Bereidingswijze
- Prak de banaan en meng met 2 eieren tot een gladde massa. Meng de bakpoeder met de bloem apart en voeg toe aan het banaan-eimengsel. Schenk de melk erbij en voeg de havermout toe. Meng het geheel goed door elkaar.
- Verhit een klontje margarine in een pan en schep met een pollepel kleine pannenkoekjes in de pan. Bak aan weerszijden goudbruin.
- Ontdoe de mandarijn van zijn schil en snijd in plakjes. Stapel de pannenkoekjes op een bord op, garneer met de mandarijn en schenk de agavesiroop erover.