Campina roomboter

Campina Botergoud, proef het zelf!

Campina roomboter, gemaakt van verse melk, is romig en puur van smaak. Het is heerlijk op vers, knapperig brood of een beschuitje. Bovendien kun je er tijdens het koken eindeloos mee variëren in al je gerechten. Proef het zelf!

Hoe wordt roomboter gemaakt?



Wist je dat...

  1. …roomboter voor ongeveer 80% uit vet bestaat? Daarom bevat boter kleine hoeveelheden vitamine A en D.
  2. …Campina Grasboter bereid is met room van melk van koeien die van lente- en zomergras eten? Daarnaast is het zachter dan gewone roomboter.
  3. …ongeveer 20 liter melk nodig is om 1 kilo boter te maken?

De lekkerste recepten met asperges maak je met Campina Botergoud

De lekkerste recepten met asperges maak je met
Campina Botergoud

Alleen het beste voor het witte goud! 

Recept: asperges lamsfilets en hollandaisesaus

Asperges met lamsfilets en hollandaisesaus met geroosterde hazelnoten
Bekijk het recept

Recept: Asperges met gamba's en citroenbotersaus

Asperges met gamba's, nieuwe aardappeltjes en citroenbotersaus
Bekijk het recept

Recept: Asperges met beenham en hollandaisesaus met honing

Asperges met beenham en hollandaisesaus met honing
Bekijk het recept