Wentelteefjesschotel bereid met biologische volle melk

4 personen 55 minuten

Probeer nu de overheerlijke 'Wentelteefjesschotel' bereid met Campina Biologische volle melk. De bereiding van dit gerecht is ook te zien in het RTL 4 programma 'Miljuschka Kookt'.

Ingrediënten

  • 1 oud stokbrood of ander oud brood
  • 6 eieren
  • 400 ml Campina Biologisch volle melk
  • 125 ml slagroom
  • 2 eetlepels vanille extract
  • 1 eetlepel kaneel
  • 150 gram suiker
  • mespunt zout
  • 1 grote appel in blokjes gesneden
  • 40 g lichtbruine basterdsuiker
  • 60 g bloem
  • 40 gram roomboter

Bereidingswijze

  1. Je begint allereerst met het voorverwarmen van de oven op 175 graden.
  2. Meng vervolgens de melk, room, eieren, suiker, zout, kaneel en vanille door elkaar.
  3. Vet een flinke ovenschaal in met roomboter en doe het brood met de goudreinet in de ovenschaal.
  4. Giet hierover het eimengsel. Meng de basterdsuiker, boter en bloem tot een kruim en verdeel dit over het brood.
  5. Tot slot zet je dit alles voor 45 minuten in de oven. Nu kun je heerlijk gaan genieten van deze wentelteefjesschotel.
  6. Eetsmakelijk!