Kwark trifle

1 persoon 5 minuten

Ingrediënten

  • 200 ml slagroom
  • agavesiroop of honing, naar smaak
  • 8 macarons
  • 200 ml Campina Volle Milde Kwark naturel
  • 300 g limoncellodessert
  • 200 g rood fruit
  • 1 grote weckpot
  • rasp van 1 citroen

Bereidingswijze

  1. Meng de slagroom met de agave of honing naar eigen smaak en klop dit stijf.
  2. Snijd de 8 macarons in kwarten.
  3. Schep een laagje Campina Volle Milde Kwark naturel onder in de weckpot.
  4. Maak daarna een laagje met het limoncellodessert, macarons en rood fruit, en slagroom.
  5. Herhaal dit enkele keren tot aan de bovenkant.
  6. Rasp eventueel wat citroenschil over de bovenste laag.
  7. Voeg dan nog wat honing of agave toe, naar smaak.