Kersenvanille kwark met homemade granola
1
persoon
5
minuten
Ingrediënten
- 1 doosje diepvrieskersen
- 2 el honing
- 1 tl maizena, gemengd met wat water
- homemade granola
- 250 ml Campina Magere Milde Kwark Vanille
- 2 grote stroopwafels, in kleine stukjes gesneden
Bereidingswijze
- Laat de kersen ontdooien in een kommetje.
- Hak de helft van de kersen in grove stukken met een groot mes.
- Doe de andere helft van de kersen in een steelpan met de honing en een klein beetje water.
- Zet de steelpan op niet al te hoog vuur en laat de kersen langzaam aan de kook komen.
- Schenk, zodra de kersen koken, het maizenapapje toe.
- Draai het vuur onder de kersen uit wanneer de saus is ingedikt.
- Verdeel wat granola over twee glazen en verdeel vervolgens de Campina Magere Milde Kwark Vanille erover.
- Schep de warme kersensaus op de Campina Magere Milde Kwark Vanille en strooi de stukjes stroopwafel over de warme kersen.