Kersenvanille kwark met homemade granola

1 persoon 5 minuten

Ingrediënten

  • 1 doosje diepvrieskersen
  • 2 el honing
  • 1 tl maizena, gemengd met wat water
  • homemade granola
  • 250 ml Campina Magere Milde Kwark Vanille
  • 2 grote stroopwafels, in kleine stukjes gesneden

Bereidingswijze

  1. Laat de kersen ontdooien in een kommetje.
  2. Hak de helft van de kersen in grove stukken met een groot mes.
  3. Doe de andere helft van de kersen in een steelpan met de honing en een klein beetje water.
  4. Zet de steelpan op niet al te hoog vuur en laat de kersen langzaam aan de kook komen.
  5. Schenk, zodra de kersen koken, het maizenapapje toe.
  6. Draai het vuur onder de kersen uit wanneer de saus is ingedikt.
  7. Verdeel wat granola over twee glazen en verdeel vervolgens de Campina Magere Milde Kwark Vanille erover.
  8. Schep de warme kersensaus op de Campina Magere Milde Kwark Vanille en strooi de stukjes stroopwafel over de warme kersen.