Frozen kwark bite

1 persoon 5 minuten

Ingrediënten

  • 2 el honing of agavesiroop
  • 500 ml Campina Magere Milde Kwark naturel
  • handje frambozen
  • 50 g pure chocolade
  • 3 el ongezouten pistachenootjes

Bereidingswijze

  1. Bekleed een ovenschaal met een stuk bakpapier.
  2. Meng de honing door de Campina Magere Milde Kwark naturel.
  3. Giet de Campina Magere Milde Kwark naturel met honing in de met bakpapier beklede ovenschaal.
  4. Verdeel de frambozen over de Campina Magere Milde Kwark naturel.
  5. Breek de chocolade in grove stukken en verdeel deze samen met de pistachenootjes over de kwark.
  6. Zet de kwark minimaal 3 uur in de diepvries.
  7. Haal de kwark 10 minuten van tevoren uit de diepvries voordat je hem gaat serveren.