Heb jij de gratis Campina app al? In deze app vind je alle leuke acties, voordelen en nieuwtjes voor jou op één plek. En we hebben nu iets nieuws toegevoegd: de Campina Yoghurt Barn stempelkaart! 

Stempelkaart in de app: sparen voor gratis Yoghurt Specials!

Spaar met 9 Campina codes jouw stempelkaart in de app vol en haal vervolgens met een coupon een gratis Yoghurt Special naar keuze (small t.w.v.     € 4,25) bij één van de Yoghurt Barns in Nederland. Loei lekker!

Download nu de app en krijg meteen
al één stempel cadeau:

Campina Yoghurt Barn stempelkaart:

Hoe werkt het?

 1. Open de stempelkaart via het menu in de app (te vinden onder ‘Stempelkaarten’)
 2. Vul binnen de stempelkaart een unieke code van een Campina product in door op het groene vakje 'Vul hier jouw zegelcode in" te klikken. Zo ontvang je een digitale stempel.
 3. Bij een volle stempelkaart ontvang je een digitale coupon in je app die een maand geldig is.
 4. Hoe verzilver je jouw coupon?
  - Ga naar één van de Yoghurt Barn vestigingen en neem je telefoon mee. Zorg ervoor dat je ter plekke internetverbinding hebt.

  - Bestel een Yoghurt Special naar keuze (small t.w.v. 4,25)

  - Geef bij de kassa aan dat je een Campina coupon hebt in je app

  - Open de coupon (Je vindt deze via het menu in de Campina app onder ‘Coupons’).

  - Sleep ter plekke de coupon naar rechts om deze te activeren en kies vervolgens de Yoghurt Barn locatie waar je je bevindt.

  - Je telefoon zal nu verbinding maken met de kassa en de medewerker accepteert de coupon. Je coupon is nu verzilverd en verdwijnt uit je app.

  - Geniet ervan!

 5. Er wordt elke maand 1 stempelkaart uitgegeven op de 1e van de maand. Je kunt dus maximaal 1x per maand meedoen. Deze actie loopt t/m 30 oktober 2018.
  Bekijk de actievoorwaarden.

Bij Yoghurt Barn kun je terecht voor, zoals de naam al doet vermoeden, yoghurt. Niet zomaar yoghurt, maar in allerlei soorten en maten. Magere yoghurt, romige hangop en frozen yoghurt. Yoghurt Barn maakt gebruik van de lekkerste yoghurt, en werkt daarom samen met Campina. Omdat Campina de lekkerste zuivel maakt. Yoghurt is de basis van Yoghurt Barn en daarop kan je alle toppings gebruiken die je lekker vindt. 

De fans van Yoghurt Barn helpen met het bedenken van verschillende specials. Met een volle spaarkaart kun jij nu gratis kennismaken met een van deze speciale creaties. Dus spaar nu snel 9 stempels en bezoek één van de gezellige Yoghurt Barn locaties en geniet van je special of neem hem to go mee!

Yoghurt Barn locaties