Campina yoghurt

De yoghurt van Campina is zacht, mild of romig van smaak en daardoor lekker op ieder moment van de dag! Of je het nu eet bij je ontbijt, als toetje of gewoon als tussendoortje. Yoghurt smaakt altijd. En het is ook nog eens gezond. Campina yoghurt is te krijgen in een magere, halfvolle en volle variant, biologisch en niet-biologisch. Zo kan iedereen genieten van een lekker bakje yoghurt! 

Wist je dat?

Campina yoghurt van nature een bron is van proteïne? Proteïne draagt bij aan groei en herstel van je spieren.

Een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl zijn belangrijk. Met de aanbevolen 450 ml zuivel per dag krijg je belangrijke voedingsstoffen binnen. 

Nieuw! Extra veel yoghurt

Magere- en volle yoghurt is vanaf nu verkrijgbaar in een 1,5L verpakking voor degene die geen genoeg krijgen van onze lekkere yoghurt! Hierdoor kan je extra veel genieten van yoghurt, lekker om een eigen fruityoghurt mee te maken bijvoorbeeld! 


Nieuw! Romige yoghurts

Vanaf 3 september liggen er 3 heerlijke romige fruityoghurts in de winkel: romige yoghurt met aardbei, bosbes, en vanille. De yoghurts zijn voorlopig te verkrijgen bij Boni, Poiesz, Nettorama en Deen!

Ontdek zelf onze yoghurt recepten!

Flapjack met banaan, bosbessen 
en noten


Poffertjes met hangop, 
peer en pistachenootjes


Fruityoghurt
'on the go'


Hoe wordt yoghurt gemaakt?

De melk gaat vanaf de boerderij richting de fabriek waar deze gepasteuriseerd wordt. Dit zorgt er voor dat de melk langer houdbaar is en schadelijke bacteriën gedood worden. Door melkzuurbacteriën toe te voegen verandert de melk in yoghurt, waarna het fermentatieproces begint. De yoghurt wordt op fermentatietemperatuur de verpakking in geschonken wat ervoor zorgt dat de yoghurt mooi dik is. Daarna wordt de yoghurt gekoeld tot de juiste temperatuur.  


Hoe wordt yoghurt gemaakt?

De melk gaat vanaf de boerderij richting de fabriek waar deze gepasteuriseerd wordt. Dit zorgt er voor dat de melk langer houdbaar is en schadelijke bacteriën gedood worden. Door melkzuurbacteriën toe te voegen verandert de melk in yoghurt, waarna het fermentatieproces begint. De yoghurt wordt op fermentatietemperatuur de verpakking in geschonken wat ervoor zorgt dat de yoghurt mooi dik is. Daarna wordt de yoghurt gekoeld tot de juiste temperatuur.