Stempel Biologisch Nederlandse boerenfamilies

Tekst (H)eerlijke Biologische zuivel van topkwaliteit landing page Biologisch

(H)eerlijke biologische zuivel van topkwaliteit


De boerenfamilies van Campina Biologisch maken zich sterk voor oer-Hollandse biologische zuivel van topkwaliteit. Dag in, dag uit werken ze vol passie aan een prachtig natuurproduct. Door alle zorg en aandacht die we besteden aan onze biologische zuivel, krijgt deze haar unieke smaak. Onze rijke, romige yoghurts zijn heerlijk bij je ontbijt, en met onze melk of rijke milde karnemelk voelt elke lunch als een picknick in de natuur. Je proeft het boerenleven in Campina Biologisch!

Titel Ontdek meer over onze boerenfamilies

Ontdek meer over onze boerenfamilies

De boerenfamilies van Campina Biologisch werken op onderstaande locaties vol passie samen met de koeien en de natuur. De families met een groene pointer vertellen je graag meer over hun bedrijf.

Van 100% Nederlandse biologische weidemelk

Van 100% Nederlandse
biologische weidemelk

Zodra het weer het toelaat, lopen onze biologische koeien zoveel mogelijk lekker buiten in de Nederlandse weide. Alle biologische Campina melk wordt exclusief geleverd door onze 150 Nederlandse biologische boerenfamilies, dat scheelt een hoop transport en ook dat is goed nieuws voor de natuur! 

Uit liefde voor de koeien en de natuur

Uit liefde voor
de koeien en de natuur

Onze biologische boerenfamilies werken vaak al generaties lang samen met de natuur. Ze laten hun koeien grazen op bloemrijke Hollandse weiden en gebruiken alleen natuurlijke bestrijdingsmiddelen zodat de natuur lekker haar gang kan gaan. Dat doet het bodemleven, de insecten en de koeien goed. 

Geproduceerd volgens de hoogste standaarden

Geproduceerd volgens
de hoogste standaarden

In de biologisch gecertificeerde Campina fabriek in Maasdam worden van de rauwe Nederlandse biologische weidemelk, de lekkerste biologische Campina yoghurts, melk en karnemelk gemaakt. Vanuit de Campinafabriek gaan de vers bereide zuivelproducten onderweg naar jouw supermarkt.

card with video top

Boer Pier maakt zich sterk voor de biodiversiteit op zijn boerderij.

card with video top 2

Boer Jan maakt zich sterk voor het welzijn van zijn koeien.

card with video top 3

Boer Piet maakt zich samen met zijn familie sterk voor de biologische boerderij.