Shopaholiek (Angelique)
Als ik mijn dochter zie genieten van haar vla geeft mij dat een fijn gevoel, zeker nu de Campina vla geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen bevat.
Lees mijn verhaal
Mama to the Max (Marjon)
Als moeder ben je altijd op zoek naar het beste voor je kind. Deze vla is niet alleen smullen maar ook nog eens een bewust en verantwoord feestje.
Lees mijn verhaal
Hip en hot (Judith)
Tegenwoordig maken wij 's avonds aan tafel vla-tekeningen. Met Yuren als meester, want hij kon goed uitleggen hoe dat nou moest. Hij was apetrots.
Lees mijn verhaal
Curly hair talk (Nandine Laura)
Als moeder ben ik super blij met de vernieuwde Campina vla. Geen kunstmatige kleur-en smaakstoffen, maar nog steeds even lekker!
Lees mijn verhaal
Moodkids (Maike)
De vla zat tot achter hun oren... Wat een feest!
Lees mijn verhaal
 Damespraatjes (Karin)
Dagelijks proberen we fantastische vla- kunstwerken te maken. Maar het naar binnen lepelen van de vla gaat ons het best af!
Lees mijn verhaal
Tips werkende ouders (Sunta)
Thuis eten we regelmatig vla. Goed nieuws dus deze vernieuwde Campina vla. Zo krijgen mijn kinderen hun portie zuivel nog makkelijker binnen.
Lees mijn verhaal
The Mom (Janine)
Welk kind is er nou niet gek op vla? Als moeder ben ik echt blij met de vernieuwde Campina Vla zonder kunstmatige kleur en smaakstoffen.
Lees mijn verhaal
Francesca kookt (Fransesca)
Nu de Campina vla geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen bevat komt er zelfs in huize Francesca af en toe kant-en-klare vla op tafel.
Lees mijn verhaal
Crazy love diaries (Lars)
Eerst groente, daarna een toetje.
Lees mijn verhaal
Vrouwblog (Ellen)
Erg lekker allemaal en dat zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen!
Lees mijn verhaal

Campina vla event

Tijdens het Campina vla event hebben een aantal bloggers samen met hun kinderen de mogelijkheid gekregen om op een bijzondere manier kennis te maken met de vernieuwde Campina vla!

Bekijk de video en geniet mee.