Kom ook naar de Campina Open Boerderijdagen!

Kom ook naar de Campina Open Boerderijdagen! (text)

Op vrijdag 31 mei (de dag na Hemelvaart) en maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag) openen 70 boerenfamilies hun staldeuren, zodat jong en oud kan zien en beleven waar de melk van Campina vandaan komt.

Wil je op de hoogte blijven van tussentijdse updates over het programma en de deelnemende boeren? Laat dan hieronder je gegevens achter:

Houd mij op de hoogte ›

Breng je vrienden op de hoogte van de Campina Open Boerderijdagen:

Kom ook naar de Campina Open Boerderijdagen! (video)

Bekijk hier de zonnige sfeerimpressie van 2018!

Wat is er te doen tijdens de Open Boerderijdagen?

Op de boerderijdagen is altijd van alles te doen. Dit jaar zijn er zelfs een aantal nieuwe spellen die niet alleen leuk zijn, maar ook nog eens leerzaam. Dubbel feest dus!

Rondleiding van de boer

Voer de koe

Wat denk jij dat een koe eet? Voer de koe in dit spel met het juiste voedsel. De koe verteld je precies wat zij lekker vindt. Gooi je raak? Goed gedaan!

Boerenstormbaan

Skippy koe

Voel je net zo vrij en blij als een koe in de wei. Pak een skippy koe en skip erop los!

Skippy koe racen

Melkpak vissen

Hoeveel melkpakken produceert een koe per dag? Ga op zoek naar het juiste antwoord door met een hengel melkpakken te vissen uit het hooi. Succes met vissen!

Melkbusheffen

Melkwegrace

Leg een uitdagend parcours af over tractor banden, strobalen en nog meer avontuurlijke boerderij obstakels. Tijdens het parcours leer je hoe melk van de boerderij bij jou op de eettafel belandt.

Houten koe melken

Levensgroot memory

Leer door middel van een levensgroot memory spel welke producten er allemaal gemaakt worden van melk. Match kwark met kwark, vla met vla, etc. Wie heeft er als eerste de meeste setjes bij elkaar?

Campina-producten proeven bij de zuivelbar

Blind proeven

Kun jij de smaken van verschillende zuivel producten onderscheiden? Test je kennis tijdens deze blind proeverij.

Bekijk waar de Campina Open Boerderijdagen in 2019 plaatsvinden

Bekijk waar de Campina Open Boerderijdagen in 2019 plaatsvinden

De deelnemende boerderijen voor 2019 zijn bekend! Hier kun je de lijst met adressen van deelnemende boerderijen bekijken. Op het landkaartje kun je bekijken welke boerderijen bij jou in de buurt deelnemen aan de Campina Open Boerderijdagen.
Wil je op de hoogte blijven van tussentijdse updates over het programma en de deelnemende boeren? Laat dan hieronder je gegevens achter: