Kom je ook naar de Campina Open Boerderijdagen?

Kom ook naar de Campina Open Boerderijdagen! (text)

Op vrijdag 31 mei (de dag na Hemelvaart) en maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag) openenden 69 boerenfamilies hun staldeuren voor publiek! Er was van alles te zien en beleven voor jong en oud. Aan de hand van leuke spelactiviteiten konden de bezoekers zien hoe melk van de koeien terecht komt in het glas thuis op tafel. Een heerlijk dagje buiten!

Wil je de Campina Open Boerderijdagen van 2020 niet missen? Zet dan alvast de data in je agenda: 22 mei en 1 juni.


Breng je vrienden op de hoogte van de Campina Open Boerderijdagen!

Kom ook naar de Campina Open Boerderijdagen! (video)

Sfeerimpressie 2019

Wat is er te doen tijdens de Campina Open Boerderijdagen?

Op de boerderijdagen is altijd van alles te doen. Dit jaar zijn er zelfs een aantal nieuwe spellen die niet alleen leuk zijn, maar ook nog eens leerzaam. Dubbel feest dus!

Voer de koe

Voer de koe

Wat denk jij dat een koe eet? Voer de koe in dit spel met het juiste voedsel. De koe vertelt je precies wat zij lekker vindt. Gooi je raak? Goed gedaan!

Skyppy koe

Skippy koe

Voel je net zo vrij en blij als een koe in de wei. Pak een skippy koe en skip erop los!

Melkpakvissen

Melkpak vissen

Hoeveel melkpakken produceert een koe per dag? Ga op zoek naar het juiste antwoord door met een hengel melkpakken te vissen. Succes met vissen!

Melkwegrace

Melkwegrace

Leg een uitdagend parcours af over tractor banden, strobalen en nog meer avontuurlijke boerderij obstakels. Tijdens het parcours leer je hoe melk van de boerderij bij jou op de eettafel belandt.

Memory

Levensgroot memory

Leer door middel van een levensgroot memory spel welke producten er allemaal gemaakt worden van melk. Match kwark met kwark, vla met vla, etc. Wie heeft er als eerste de meeste setjes bij elkaar?

Campina-producten proeven bij de zuivelbar

Blind proeven

Kun jij de smaken van verschillende zuivel producten onderscheiden? Test je kennis tijdens deze blind proeverij.

Deelnemende boerderijen 2019

Deelnemende boerderijen 2019

Let op: de deelnemende boerderijen van 2020 zijn nog niet bekend. Hier vind je de lijst met adressen van boerderijen die vorig jaar deelnamen (2019). Door op de boerderijen in onderstaand landkaartje te klikken, vind je extra informatie over de familie en hun boerderij.