COB

COB

Zoek de boerderijen!

Hieronder vind je alle boerderijen die meedoen aan de Campina open boerderijdagen. Zoek de boerderij die jou het leukst lijkt of misschien wel heel dichtbij huis is en je er met de fiets heen kunt. 

Let op: elke boerderij doet enkel op één van de dagen mee. De boerderijen die mee doen op 6 juni herken je door het oranje icoontje.

Kom ook naar de Campina Open Boerderijdagen!

Op vrijdag 27 mei (de dag na Hemelvaart) en maandag 6 juni (Tweede Pinksterdag) openen meer dan 76 boerenfamilies van 10:00 tot 16:00 uur hun staldeuren voor publiek! Er is van alles te zien en beleven voor jong en oud. De boer laat aan de hand van leuke spelactiviteiten zien hoe melk van de grazende koeien in de wei terecht komt in het glas thuis op tafel. Een heerlijk dagje buiten! Kom je ook? Toegang is gratis.

Voor de boeren is het handig om te weten hoeveel bezoekers ze ongeveer kunnen verwachten. Laat je ons weten naar welke boerderij je komt? Inschrijven is niet verplicht.

Meld je hier aan voor de open boerderijdag!* 

*Ontvang korting op een verblijf bij FarmCamps t.w.v. €25 + gratis huuroveralletjes voor de kinderen

Bekijk de video voor de sfeerimpressie van 27 mei 2022!

Wat is er te doen tijdens de Open Boerderijdagen?

Op de boerderijdagen is altijd van alles te doen. Dit jaar zijn er zelfs een aantal nieuwe spellen die niet alleen leuk zijn, maar ook nog eens leerzaam. Dubbel feest dus!

voer de koe

Voer de koe

Wat denk jij dat een koe eet? Voer de koe in dit spel met het juiste voedsel. De koe verteld je precies wat zij lekker vindt. Gooi je raak? Goed gedaan!

skippy

Skippy koe

Voel je net zo vrij en blij als een koe in de wei. Pak een skippy koe en skip erop los!

vissen

Melkpak vissen

Hoeveel melkpakken produceert een koe per dag? Ga op zoek naar het juiste antwoord door met een hengel melkpakken te vissen uit het hooi. Succes met vissen!

Voor de boeren is het handig om te weten hoeveel bezoekers ze ongeveer kunnen verwachten. Laat je ons weten naar welke boerderij je komt?

Schrijf je nu in!

melkweg

Melkwegrace

Leg een uitdagend parcours af over tractor banden, strobalen en nog meer avontuurlijke boerderij obstakels. Tijdens het parcours leer je hoe melk van de boerderij bij jou op de eettafel belandt.

memory

Levensgroot memory

Leer door middel van een levensgroot memory spel welke producten er allemaal gemaakt worden van melk. Match kwark met kwark, vla met vla, etc. Wie heeft er als eerste de meeste setjes bij elkaar?

blindproeven

Blind proeven

Kun jij de smaken van verschillende zuivel producten onderscheiden? Test je kennis tijdens deze blind proeverij.