Terugblik Coolste Baan

Van 18 januari tot 28 februari is Campina aanwezig geweest op de Coolste Baan van Nederland met onder andere een kwarkbar. Daarnaast hebben ook medewerkers en lid-melkveehouders mogen genieten van een schaatsclinic met Olympisch kampioen Gianni Romme. De Coolste Baan van Nederland is nog geopend voor het ISU WK allround van 9 t/m 11 maart. Tickets zijn te verkrijgen via de site van de Coolste Baan van Nederland


Campina op de Olympische spelen

Als trotse leverancier van NOC*NSF heeft Campina kwark en wei- en caseïne-proteïnen geleverd aan de Nederlandse atleten tijdens de Olympische Spelen. In het trainingscentrum van de atleten stond onder meer een koelkast met kwark van Campina. Daarnaast was Campina in het Holland Heineken House ook vertegenwoordigd met een kwarkbar.

De wintercampagne van Campina in de media

Hieronder zijn verschillende video’s te vinden uit de wintercampagne van Campina die in verband staan met de wintercampagne van Campina. Wil je meer weten over wat Campina betekent voor sporters? Klik dan hier.

De sterke start van Mark Tuitert

De sterke start van Annouk van der Weijden

De sterke start van Gianni Romme

Gianni Romme bij Radio 538

De sterke start van Naomi van As

De sterke start van Ronald Mulder

De sterke start van Thijs Kromdijk

Erik te Veldhuis bij Radio 538

Hoeveel proteïnen heb jij nodig?

Campina kwark is rijk aan proteinen, wat bijdraagt aan de opbouw en het herstel van je spieren. Leer wat jouw proteïnebehoefte is!

Bij beweging hoort gezonde voeding. Zuivel zit vol voedingstoffen zoals calcium, proteïne, vitamine B2 en B12. Met name de proteïne (eiwit) is belangrijk na het sporten. Het draagt bij aan de groei en het herstel van je spieren.

Doe de test ›

Meer over schaatsen

Tjitskes grootste droom is om Olympisch schaatser te worden

De Coolste Baan van Nederland