Klik op een provincie voor een sportheld!

Nederland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zuid-Holland Utrecht Noord-Holland Flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland

Campina zoekt de leukste sporthelden van Nederland!

Ons land is altijd in beweging. Zo blijven we fit en met elkaar verbonden. En met zo’n 9 miljoen sporters doet iedereen dat op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Dat maakt ons sportland zo divers.

Nederland telt zo’n 9 miljoen sporters. En of we nou twee keer per week hardlopen, of één keer in de maand op ons yoga-matje staan: we zijn allemaal lekker bezig.

Maar wie zijn al die sporthelden? En hoe dragen zij op hun eigen manier bij aan ons sportland? Wij willen deze verhalen graag ontdekken en delen met de rest van Nederland.

Ken jij zo iemand? Of misschien ben jij zelf wel die enthousiaste sporter? Laat het ons dan weten in een reactie en misschien komen wij daar een mooi portret van maken!

Campina zoekt sporthelden!

Campina zoekt sporthelden!

Nederland telt zo’n 9 miljoen sporters. Campina zoekt sporters met een goed verhaal. Sporters die leven voor hun sport, of juist zouden sterven voor hun sport.

Sterk met Maria

Ben of ken jij een sportheld?

Voel jij jezelf een sportheld? Of ken je iemand die sport ademt in heel het lijf? Meld jezelf of die ander dan aan. Want Campina zet sporthelden graag in de spo(r)tlights.

Meld je sportheld!