Parken in de spotlight!

Elke 2 weken staan er andere parken in de spotlight. Houd de pagina in de gaten voor leuke weetjes en acties!

Voor ieder wat wils

Ga op safari in Safaripark Beekse Bergen, of kom lekker spelen in het speelparadijs van Speelland. In ZooParc Overloon beleef je een spannende expeditie of kom dichtbij de dieren in Dierenrijk, dé Familiedierentuin. Altijd al willen weten hoe het is om piloot te zijn? Bezoek Aviodrome! Of kom voor een spetterend dagje uit naar AquaZoo Friesland.

* Let op: in de maanden juli en augustus zijn de kaartjes alleen te bestellen tegen 30% korting.

LUCHTVAART-THEMAPARK AVIODROME
Luchtvaart-Themapark Aviodrome vertelt het boeiende verhaal van de Nederlandse luchtvaart en laat deze veranderen in unieke avonturen! Bekijk binnen en buiten meer dan 100 vliegtuigen, zoals de Boeing 747 en de Uiver. Kinderen leven zich uit in een van de kinderattracties. Tijdens de pilotenopleiding voelen ze zich een echte piloot. Eén ding is zeker: de tijd vliegt bij Aviodrome!
Lees meer ›

Bestel je kaartjes

Contact
Aviodrome
Pelikaanweg 50
8218 PG Lelystad
Telefoon: 0320 289 842

AQUAZOO, EEN SPETTEREND DAGJE UIT!
AquaZoo Friesland vind je aan de Friese wateren en met de uitgebreide diercollectie beleef je letterlijk en figuurlijk een spetterend dagje uit in Noord-Nederland. Sta neus aan neus met zeehonden, beleef het zeeberen festijn en wandel over het strand tussen de pinguïns; unieke momenten die je niet snel zult vergeten!
Lees meer ›

Bestel je kaartjes

Tijdens de Zeehondensafari stap je samen met de dierverzorger op een trekschuit om de zeehonden te spotten. Misschien mag jij ook wel een visje aan ze voeren. En wie nog nooit reuzenotters heeft gezien, moet zeker eens op bezoek komen.
Nieuw dit voorjaar: ijsberen en zeeleeuwen.

Contact
AquaZoo
De Groene Ster 2
8926 XE Leeuwarden
Telefoon: 0511 431 214

GA OP EXPEDITIE IN ZOOPARC OVERLOON!
Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens de Expeditie voer je opdrachten uit om de reis te voltooien. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer...
Nieuw dit voorjaar: Siberische tijgers en Afrikaanse leeuwen
Lees meer ›

Bestel je kaartjes

Contact
ZooParc
Stevensbeekseweg 19
5825 Overloon
Telefoon: 0478 640 046

SAFARIPARK BEEKSE BERGEN
In Safaripark Beekse Bergen is in de nacht van dinsdag op woensdag een olifantje geboren. Het is de eerste levende geboorte van een Afrikaanse olifant in de Benelux ooit.

In Safaripark Beekse Bergen beleef je een hartstikke spannende safari !
Lees meer ›

Bestel je kaartjes

Spot bijvoorbeeld de Big Five (olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard) van heel dichtbij! Tijdens de auto-, wandel-, bus- of bootsafari is het ook genieten geblazen bij de giraffen, chimpansees, nijlpaarden, krokodillen en ga zo maar door.

In het grootste wildlifepark van de Benelux leven namelijk meer dan 1.450 wilde dieren in hun natuurlijke omgeving.

  • Olifant Punda is in blijde verwachting!
  • Op Safari per boot, bus, te voet of met je eigen auto.
  • Tip: Blijf overnachten en maak je bezoek nog avontuurlijker.

Contact
Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Telefoon: 0900 2335732

SPEELLAND BEEKSE BERGEN
Voor heel veel speelplezier en spetterende waterpret moet je bij Speelland Beekse Bergen zijn! Gelegen in het groen én aan het water is het voor iedereen genieten geblazen. Er zijn brede zandstranden en veilig zwemwater. Je kunt er lekker spelen op bijvoorbeeld de schommels, trampolines, mini-golfbaan, ballenberg, de botsboten en ál die andere attracties.
Lees meer ›

Bestel je kaartjes
  • Spectaculaire waterglijbanen
  • Haal je rijbewijs in Verkeersland
  • Voor meer spektakel; De Waverider (een super snelle watercarrousel)
  • Speelland Beekse Bergen ligt op loopafstand van Safaripark en Vakantiepark Beekse Bergen

Contact
Speelland Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Telefoon: 0900 2335732

DIERENRIJK, DÉ FAMILIEDIERENTUIN!
In Dierenrijk ontmoet je een dag lang dieren van héél dichtbij. Dagelijks presenteren de dierverzorgers educatieve shows met zeehonden en zelfs olifanten. Tussendoor wordt er volop plezier gemaakt in de buitenspeeltuinen, de vele speeltoestellen langs de route en het indoor-speelpaleis.
Lees meer ›

Bestel je kaartjes

Speciaal voor kinderen van alle leeftijden is er de ‘Dierenshow, ‘Toer de voer’ en de ‘Dierenquiz’. Zo leren kinderen spelenderwijs alles over de dieren.

Contact
Dierenrijk
Baroniehei
5731 RG Nuenen
Telefoon: 0492 668 240