Park in de spotlight

SUMMER OF MUSIC BIJ MADAME TUSSAUDS AMSTERDAM

Ben je klaar voor een muzikale zomer? Internationale zangers als Sam Smith en Ed Sheeran laten de temperatuur stijgen bij Madame Tussauds Amsterdam.
Kom langs om gitaar te spelen met Guus Meeuwis en over wolken te lopen met Ariana Grande. Sta oog in oog met onze talentscout die op zoek is naar JOU! Neem een duet op met Adele en word ontdekt als de nieuwe ster!
It’s gonna be a SUMMER OF MUSIC! Exclusief van 8 juli tot en met 3 september 2017

Stap in de mooie INTERACTIEVE wereld van Madame Tussauds en maak kennis met de invloedrijkste personen ter wereld! Waar anders heb je de mogelijkheid om SPECTACULAIRE ONTMOETINGEN te hebben met historische personen, filmsterren, (Marvel) superhelden, topartiesten, sporters en kunstenaars? Ontmoet naast Anne Frank en Gandhi ook verschillende leden van ons KONINKLIJK HUIS. Ben je geïnteresseerd in POLITIEK? Dan kun je samen met Angela Merkel een krachtige persconferentie geven.

Voor de MUZIEKLIEFHEBBERS is er ook genoeg te beleven. Chillen in de hangmat bij Bob Marley, helemaal los gaan in de opname studio bij Adele of een vet optreden geven met Nederlands bekendste DJ’s. Ook aan de FASHIONISTA’S is gedacht; poseer en word covermodel in een magazine of loop een spetterende show op de catwalk!

bodyworlds

Hoge kortingen op minimaal 30 topuitjes

archeon

Met je e-tickets direct naar binnen

walibi

Actie loopt van 30 maart 2017 t/m 31 oktober 2017

wildlands

Sparen met verpakkingen van 13 merken