park in de spotlight!

Elke 2 weken staat er een ander park in de spotlight. Houd de pagina in de gaten voor leuke weetjes en acties!

Avonturenpark Hellendoorn: het ideale gezinsuitje!

Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark. De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort. En er is ook nog eens superveel te beleven! Verscholen in de bossen wachten ruim 30 topattracties en shows. Dit jaar wordt het extra feestelijk seizoen in Avonturenpark Hellendoorn, want het Avonturenpark viert haar 80ste verjaardag! Tijdens het jubileumseizoen kun je, naast de 30 attracties, genieten van historische hoogtepunten en een nieuwe theatershow van Kareltje & Jasmijn. Bovendien is er een nieuwe attractie (de Berenboom) geopend in Dreumesland, keert de zomerse High Dive Stunt Show terug en kun je griezelen tijdens het welbekende Heksendoorn. En het gave Aquaventura Slidepark zorgt ervoor dat families ook dit seizoen weer veel waterpret gaan beleven. Kortom: Avonturenpark is het ideale gezinsuitje!

* Let op: in de maanden juli en augustus zijn de kaartjes alleen te bestellen tegen 30% korting. Bestel je kaartjes

Gloednieuwe show van Kareltje & Jasmijn!
Weekenden en vakanties in seizoen 2016
Kareltje & Jasmijn komen in hun nieuwe show tot de ontdekking dat het Avonturenpark al 80 jaar bestaat door een groot geheim. Natuurlijk willen Kareltje & Jasmijn erachter komen wat dit geheim is en gaan op onderzoek uit. Tijdens hun avontuur komen ze in een oud geheim archief terecht, maar dan blijkt dat dit niet zonder gevaar is.
Zal het ze lukken om het geheim te ontrafelen? De avontuurlijke nieuwe show van Kareltje & Jasmijn is in weekenden, tijdens schoolvakanties en op feestdagen te zien in het Gouden Theater Paleis in Avonturenpark Hellendoorn.

Nieuwe attractie: De Berenboom
Sinds 23 april hebben wij twee nieuwe bewoners in Dreumesland. Parkmascotte Baba en zijn vrouw Bella hebben een eigen huisje "De Berenboom" in Dreumesland gekregen. Dagelijks vinden er bij De Berenboom Meet & Greets plaats voor de allerkleinste avonturiers. Mochten Bella en Baba niet thuis zijn, dan zijn er leuke activiteiten te beleven rondom het huis, zoals hinkelen en de paddenstoelendans.
De pratende brievenbus helpt de jonge bezoekertjes hun post bij Baba en Bella te bezorgen en ze reageren altijd persoonlijk op iedere brief of tekening!

Aquaventura Slidepark
Waterpret gegarandeerd in het unieke Aquaventura Slidepark, het uitdagende outdoor Slidepark met maar liefst 11 gave glijbanen en een waterspeelpark voor de kleintjes! De exotische palmbomen, het heerlijke zandstrand en de vrolijk gekleurde glijbanen geven een ultiem zomers gevoel. Aquaventura Slidepark is geopend van begin juni tot en met half september en is toegankelijk voor slechts € 3,-
Aquaventura Slidepark is geopend begin juni t/m half september. Bij slechte weersomstandigheden kan Avonturenpark Hellendoorn besluiten het Slidepark gesloten te houden en bij mooie weersomstandigheden kan het voorkomen dat het Slidepark eerder wordt geopend.

High Dive Stunt Show! NIEUW! 9 juli – 4 september
De pret kan dit seizoen niet op in Avonturenpark Hellendoorn. Vanaf zaterdag 9 juli is de High Dive Stuntshow terug met een spectaculaire zomershow. Duik in de wereld van avonturiers, ongelooflijke hoogtes en gevaarlijke stunts. De High Dive Stuntshow is een spannende show voor de hele familie, gepresenteerd door een internationaal team van atleten.

Zinderende Zomeravonden
Goed nieuws voor alle avonturiers die maar geen genoeg krijgen van de ruim 30 attracties in Avonturenpark Hellendoorn.. Tijdens de Zinderende Zomeravonden is het park tot 22:00 uur geopend, dus genoeg tijd voor een extra ritje in de Tornado of een extra afdaling van de waterglijbanen in Aquaventura Slidepark.
De Zinderende Zomeravonden vinden plaats op woensdag 27 juli, 3 augustus, 10 augustus en 17 augustus en worden om 21:45 uur afgesloten met een spetterende vuurwerkshow!

Heksendoorn 1 oktober – 30 oktober
Al 16 jaar biedt het Avonturenpark extra Halloween thema-activiteiten aan voor het hele gezin in oktober. Het park ligt dan bezaait met pompoenen, er zijn speciale activiteiten en de Griezelgrot opent zijn deuren.. Dit jaar staat het park de gehele maand oktober in het teken van Heksendoorn. Opperheks Odelia zwaait vanaf 1 oktober de scepter over het park en weet de bezoekers op allerlei manieren te vermaken en te laten schrikken! De waaghalzen onder ons kunnen op zaterdag 15, 22 en 29 oktober extra lang griezelen in het donker. Kom maar langs… als je durft!

Contact
Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447PB Hellendoorn
Telefoon: 0548 659 159