park in de spotlight!

Elke 2 weken staat er een ander park in de spotlight. Houd de pagina in de gaten voor leuke weetjes en acties!

Dolfinarium… Zoveel te beleven in één dag!

Waar vind je de leukste speelkameraadjes die je maar kunt wensen? Met wie je altijd de spannendste avonturen beleeft? Die je laten schateren van het lachen en bij wie je je geen seconde verveelt? Precies. In Harderwijk. In het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium!

Bestel je kaartjes

Nieuwe show: zomer 2016
Weet je wat helemaal super is? Het vernieuwde Zeeleeuwentheater! De spiksplinternieuwe voorstelling gaat over scheepsleerling Robin, eilandbewoner Marijn en natuurlijk de zeeleeuwen. Wanneer Robin aanspoelt op een mysterieus eiland begint het avontuur. Ergens ligt namelijk een kostbare amulet verstopt! Samen met de zeeleeuwen gaan ze op zoek. Help jij ze mee?

High Dive Show
In de maanden juli en augustus hebben we een spektakel met hoge verwachtingen op het Dolfinarium. Grote stuntmannen duiken van grote hoogte in het water. Deze zomer wordt dus spannender dan ooit.

Ontmoet de dieren
Dolfijnen zien van héél dichtbij (en ze misschien zelfs aanraken!), logeren tussen dolfijnen of samen met een Californische zeeleeuw op de foto? In het Dolfinarium kan het allemaal!
Met ons programma ‘In het water met dolfijnen (VIP)’ mag jij mee naar het buitengebied van onze dolfijnen om te zien hoe ze gevoerd worden en hoe wij met ze spelen. Of ga op de foto met een dolfijn of zeeleeuw, een bijzonder moment dat je nooit meer vergeet.

Contact
Dolfinarium
Strandboulevard Oost 1
3841 AB Harderwijk
Telefoon: 0341-467467
Kijk voor openingstijden en meer informatie op http://www.dolfinarium.nl/ontmoet