park in de spotlight!

Elke 2 weken staat er een ander park in de spotlight. Houd de pagina in de gaten voor leuke weetjes en acties!

In DierenPark Amersfoort klim je over, onder, achter, boven en tussen de dieren!

Ben jij op zoek naar een leuk dagje uit voor de hele familie? Dan ben je bij DierenPark Amersfoort aan het juiste adres in de meest speelse dierentuin van Nederland. Hier kun je via een touwbrug klimmen boven indrukwekkende beren, giraffen spotten vanaf je fietsboot en glijden langs hyena’s!
TIP: tijdens de schoolvakanties is er nog meer te ontdekken, want dan zijn er bijzondere evenementen die een leuke aanvulling zijn op je dagje uit tussen de dieren.

* Let op: in de maanden juli en augustus zijn de kaartjes alleen te bestellen tegen 30% korting.

Bestel je kaartjes

Opening Grote Wildernis (zaterdag 9 juli)
Ontdek wolven, kom dammetjes bouwen in het beekje en ga op bezoek bij de dassenfamilie in de burcht. Deze zomer wordt het park vergroot met de uitbreiding van de Grote Wildernis!

Zinderende muziek, oplifanten en barbecueen op het strand…
Dit jaar is het ultieme vakantiegevoel dichterbij dan je denkt tijdens het ZOO'n ZOOmer Food Festival op 12, 13 en 14 augustus in DierenPark Amersfoort. Dit weekend is het park extra lang geopend en zijn er tot 22.00 uur heerlijke zomeravonden te beleven. Het foodfestival staat bol van de authentieke trucks met smaakvolle gerechtjes voor jong en oud.

Lees meer ›

Het foodfestival start vanaf 16.00 uur, dus ook alle families met jonge kinderen kunnen komen. Samen met een gids en andere leeftijdsgenootjes kunnen de kinderen op pad om te ontdekken hoe de dieren worden verzorgd, terwijl de ouders genieten van allerlei lekkere hapjes, swingende muziek en elkaar. Een bijzondere plek voor een festival, waarbij je met vrienden, collega’s of familie heerlijk kunt proeven en proosten tussen de dieren tijdens het ZOO’n ZOOmer Food Festival.

DinoAdventures (15 t/m 30 oktober)
Gebrul, volop beveiliging en loslopende dinosaurussen… Niets is wat het lijkt tijdens de DinoAdventures. Pas op; kracht, lef en uithoudingsvermogen zijn vereist, want dino’s blijven onvoorspelbare dieren!

Contact
DierenPark Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
Telefoon: 033-422 71 00