Spaar voor het tweede kaartje gratis

Het Olympisch Stadion in Amsterdam wordt omgetoverd tot een tijdelijke ijsbaan voor jong en oud. Wil jij met je gezin op dezelfde locatie schaatsen als de wereldkampioenen tijdens de ISU WK Allround? 

Spaar met Campina voor voor het tweede kaartje gratis en kom ook! Let op: je kunt alleen sparen voor tickets in de ochtendshift van 9:00 tot 11:30 uur (vol=vol). 


Hoe werkt het?


Koop producten van Campina en log in of maak een account aan. Vul dan je Eurosparen-code(s) in.


Bestel hier voor 5 Eurosparen-euro's jouw voucher voor het tweede kaartje gratis. Tickets zijn alleen geldig voor de ochtendshift.Check de beschikbaarheid van de tickets op de Coolste Baan van Nederland, verzilver jouw voucher en reken af. Tot dan!


Bestel je kaartjes ›

Nog 3 dagen en 10:28:32

Meer informatie

Als trotse partner van de Coolste Baan nodigt Campina iedereen graag uit om de dag sterk te starten op de Coolste Baan van Nederland. Kijk voor meer informatie over De Coolste Baan van Nederland, schaatsverhuur, routebeschrijving op www.decoolstebaanvannederland.nl 

Wist je dat...?

…Campina als partner van NOC*NSF Campina kwark levert aan de atleten tijdens de Olympische Spelen?

…deze Campina kwark ook gewoon in de supermarkt ligt? 

…je ook van deze Campina kwark kan genieten in het Olympisch Stadion?

We zien je graag daar!
Hoeveel proteïnen heb jij nodig?

Campina kwark is rijk aan proteinen, wat bijdraagt aan de opbouw en het herstel van je spieren. Leer wat jouw proteïnebehoefte is!

Bij beweging hoort gezonde voeding. Zuivel zit vol voedingstoffen zoals calcium, proteïne, vitamine B2 en B12. Met name de proteïne (eiwit) is belangrijk na het sporten. Het draagt bij aan de groei en het herstel van je spieren.

Doe de test ›

Meer over schaatsen

Tjitskes grootste droom is om Olympisch schaatser te worden

De Coolste Baan van Nederland