‹ terug

Fruityoghurt 'on the go'

  • 1 persoon
  • 5 minuten

We kennen het allemaal, de stressvolle ochtend waarbij je eigenlijk geen tijd hebt om thuis te ontbijten. Maar wij hebben de uitkomst: een heerlijk on the go recept wat je rustig onderweg naar werk kan opeten. Lekker met frisse Campina Yoghurt, boordevol vitaminen en mineralen. Probleem opgelost!

Ingrediënten

200 ml Campina Magere yoghurt
1 halve mango
1 hand frambozen
1 el honing
3 el zonnebloempitten

Bereidingswijze

  1. Karamelliseer de zaden op middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn.
  2. Schep vervolgens op een bord en laat afkoelen.
  3. Schil de mango en maal de helft in de keukenmachine of met een staafmixer tot een grof mengsel.
  4. Verdeel yoghurt over de potjes.
  5. Schep daar vervolgens het mangomengsel en de frambozen bovenop. Roer dit door de yoghurt.
  6. Brokkel de inmiddels hard geworden gekaramelliseerde zaden in stukjes, maak het potje ermee vol en schroef het deksel erop.
  7. TIP: Bereid ’s avonds voor: het fruit in een apart bakje, evenals de pitten. Zodat je ’s ochtends alleen maar alles bij elkaar hoeft te gooien in je on-the-go-beker!
Wist je dat…

Wist je dat Campina yoghurt is gemaakt van Nederlandse weidemelk. Dat betekent dat onze Campina koeien van het voorjaar tot in het najaar ten minste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen.

Deel met je vrienden!

Misschien ook iets voor jou?