‹ terug

Ontbijt-de-luxe met dadels & vijgen

  • 1 persoon
  • 10 minuten

Samen met Olymisch Beachvolleyballer Reinder hebben wij een recept gemaakt van zijn favoriete kwark. “Lekker met verse vijg, bosbes, banaan en agavesiroop op een laagje van dadels!” Lekker als ontbijt, maar ook zeker voor tussendoor!

Ingrediënten

200 gram Campina magere milde kwark (naturel)
1 eetlepel agavesiroop
6 bosbessen
2 dadels zonder pit
2 verse stukjes vijg
½ banaan

Bereidingswijze

  1. Snij de vijgen en dadels in partjes en de banaan in plakjes.
  2. Beleg de bodem van een (glazen) schaaltje met de stukjes dadel.
  3. Schep daar vervolgens de kwark op en garneer met banaan, vijgen en bosbessen.
  4. Top af met wat agavesiroop.
Wist je dat…

Wist je dat sporters in de praktijk 20-25 gram eiwit per eetmoment nodig hebben? Dit krijg je al binnen met 200 gram Campina kwark mager naturel.

Deel met je vrienden!

Misschien ook iets voor jou?