‹ terug

Havermoutrecept met blauwe bessen, walnoten en dadelstroop

  • 1 persoon
  • 15 minuten
  • Dafne likes recept

Ik ben steeds meer in het buitenland te vinden, vorig seizoen zelfs bijna de helft van het jaar. Omdat het best lastig is om me dan strak aan mijn voedingsschema te houden, neem ik zelf een voorraad producten mee met een lange houdbaarheidsdatum, zoals Campina melk, havermout, dadelstroop en allerlei noten, pitten en zaden. Ik kan dan in ieder geval met een gezond recept ontbijten.

Dafne Schippers

Ingrediënten

200 ml Campina melk
5 el havermout
½ el gojibessen
Voor de topping
1 appel, in blokjes of geraspt
2 el blauwe bessen
1 el walnoten
1 el dadelstroop

Benodigdheden

Rasp

Bereidingswijze

  1. Breng de melk aan de kook en voeg de havermout en gojibessen toe. Draai het vuur laag en roer ongeveer 6 minuten totdat je een lekkere pap hebt.
  2. Top met de appel, blauwe bessen en walnoten. Schenk de dadelstroop erover.
Koop hier in de spaarshop jouw Dafne Likes kookboek met Campina Eurosparen.
Wist je dat…

De havermout met melk, gojibessen, appel, bessen en dadelstroop maken dit tot een zeer geschikt ontbijtje voor het trainen. Als er niet veel tijd tussen het ontbijt en de training zit, laat de walnoten dan nog even weg.

Deel met je vrienden!

Misschien ook iets voor jou?