‹ terug

Bruschetta met kruidenspread van milde magere kwark

  • 4 personen
  • 15 minuten

Ingrediënten

2 teentjes knoflook zeer fijn gehakt
Verse peterselie zeer fijn hakken (ca. 2 eetlepels volume)
Verse dille zeer fijn hakken (ca. 2 eetlepels volume)
2 partjes verse limoen
1 pot 500 gram Campina milde magere kwark
Pepermolen en grof zeezout molen

Benodigdheden

Garde, grote kom

Bereidingswijze

  1. Doe de Campina magere milde kwark in een beslagkom
  2. Meng met een garde de verse kruiden en de knoflook goed door de kwark
  3. Knijp de limoenpartjes uit
  4. Breng op smaak met peper en zout uit de molen
  5. Het proeven gaat het beste door wat op een stukje brood te smeren en dan in combinatie te proeven
    N.B. verse basilicum en verse bieslook zijn natuurlijk ook lekker er door, maar voeg met mate de hoeveelheden toe zodat de smaak niet overheersend wordt.
Wist je dat…

Wist je dat de proteïne, waar kwark van nature rijk aan is, bijdraagt aan de groei en herstel van je spieren?

Deel met je vrienden!

Misschien ook iets voor jou?