NOC * NSF

Campina en NOC*NSF zijn sinds 2015 een samenwerking aan gegaan. Hiermee onderschrijven wij het belang van goede voeding, met name op het gebied van zuivel.

Maar liefst 9 miljoen Nederlanders sporten minimaal één keer per week. Niet alleen omdat het gezond is, maar vooral ook omdat we het leuk vinden. Uit onderzoek blijkt dat 81% het ‘goede gevoel’ na afloop het allerleukste vindt aan sporten. In de nieuwe campagne ‘Sterk met Campina’ moedigt Campina sportend Nederland aan om gezond te leven.

Campina official supplier NOC*NSF
Als autoriteit op het gebied van beweging en sport bundelt NOC*NSF de krachten samen met Campina, de expert op het gebied van goede basiszuivel. Wij zijn trots op onze samenwerking met NOC*NSF waarbij we als official supplier onder andere onze zuivelproducten leveren aan de Nationale Sportweek en aan Olympische sporters. NOC*NSF en Campina zetten zich samen in om sporters met de kracht van zuivel fit te houden.

Beweging en zuivel komen samen
Goede voeding draagt in grote mate bij aan een fit gevoel. In de samenwerking tussen NOC*NSF en de campagne “Sterk met Campina” komen beweging en goede voeding samen. Want bij beweging hoort goede voeding en zuivel levert essentiële voedingsstoffen zoals calcium, vitaminen B2 en B12 en proteïne die je spieren en botten goed kunnen gebruiken. En dit geldt niet alleen voor de fanatiekelingen onder ons maar juist voor iedereen.

"NOC*NSF droomt van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect. En als iedereen geniet van sport, zorgt dat voor een kerngezond Nederland. Sport inspireert. Sport is hét middel om Nederland sterker te maken. Sterk met Campina en NOC * NSF"

Maurits Hendriks,
Chef de Mission TeamNL