Gratis boerderij voorleesboek

Natuuravontuur Kleurwedstrijd.

Heb jij een van de twee doeboeken in huis, of misschien zelfs allebei? Doe dan mee aan de Natuuravontuur kleurwedstrijd van pagina 36 en maak kans op één van de 100 vouchers t.w.v. 25,- voor een van de te gekke activiteiten van OERRR! Kijk op https://www.natuurmonumenten.nl/agenda om te zien aan welke activiteiten je allemaal kunt meedoen!

Enthousiast geworden? Meedoen kan als volgt:

  • Deel in de periode van 26 augustus 2020 tot en met 18 september 2020 een foto met het Natuuravontuur doeboek op Facebook of Instagram met #natuuravontuur #OERRR #sterkmetcampina.
    Door uw foto online te delen i.c.m. de genoemde hashtags, gaat u akkoord dat deze foto getoond kan worden op de Campina website en/of social media van Campina.
  • E-mail uiterlijk 18 september 2020 een foto/scan van de Natuuravontuur kleurplaat van pagina 37 naar prijsvraag@campina.nl mét link naar de foto op Facebook of Instagram.

Klik hier  voor de uitgebreide actievoorwaarden (link volgt, dit moet een aparte pagina worden).

Doeboek 1: alles wat vliegt, springt en leeft op de boerderij

Doeboek 2: alles wat kruipt, loopt en leeft rondom de boerderij

Deel 3: Daan & Charlie De ding-dong dieren

Net nu de Open Boerderijdag eraan komt, is Charlie ziek. Volgens haar moeder zijn Rust, Reinheid en Regelmaat het allerbelangrijkste om op te knappen. Dus moet Charlie braaf in bed blijven. Maar... hoe kun je nou beter worden als je alsmaar binnen bent? Charlie verveelt zich zo! Ze verlangt vreselijk naar haar vrienden van de boerderij – en andersom. Gelukkig komt er een bijzondere dokter aan de deur die precies begrijpt wat Charlie écht nodig heeft. Dokter Daan brengt buiten naar binnen… Ding-dong!

Lees hier het boek online

Deel 4 : Daan & Charlie De koeiencamping

Het is lente, vlinders fladderen in het rond, de weilanden bloeien, overal worden jonge dieren geboren, en op de boerderij is het nu natuurlijk extra druk. Daan en Charlie helpen de hele dag vrolijk mee, maar Siebe, Daans grote broer, is niet uit zijn hangmat te krijgen. Het lijkt wel of hij aan dat ding zit vastgeplakt! Dan strandt er een auto met vakantiegangers vlak voor de boerderij. En niet zomaar een auto, want op de achterbank… Daan en Charlie verzinnen razendsnel een knotsgek plan, waarmee ze zelfs Siebe weer in beweging weten te brengen.

Lees hier het boek online

Titel boeklancering 2018 en 2019

Bekijk hier de boeklancering van 2018 (links) en 2019 (rechts) met Katja Schuurman op de boerderij

Boeklancering 2018

 

Boeklancering 2019

OERRR minder hoog

Vind jij het net als Katja en onze boeren belangrijk om de natuur te behouden en te versterken?
Vraag dan je gratis actiepakket aan en red de wilde bloemen! Het gratis actiepakket wordt mogelijk gemaakt door OERRR, een initiatief van Natuurmonumenten.