Hoofdbanner Campina & Sporters

Hoofdbanner Campina & Sporters - Dafne Schippers

Campina is trotse partner van NOC*NSF

Campina is trotse leverancier van TeamNL en voorziet hiermee topsporters van Campina kwark en eiwitsupplementen tijdens de Olympische Spelen en Paralympische Spelen in Tokio. Campina heeft als missie om de veerkracht van Nederland te voeden. Pieter van den Hoogenband, chef de mission Olympisch team: "Goede voeding speelt een essentiële rol in het verbeteren van sportprestaties. Het betekent veel voor de Nederlandse ploeg in Tokio dat Campina daar aanwezig is. Al jaren trekken we met veel plezier samen met Campina op: om mensen te inspireren gezonder te leven en daardoor met meer veerkracht in het leven te staan."

Hoofdbanner Olympics

Start je dag sterk met Campina

Bekijk de video's hieronder en laat je inspireren door Youri en Frank, maar ook door Dafne Schippers, Epke Zonderland en Team Jumbo-Visma die Campina gebruiken om hun dag sterk te starten. 

 

De Starters - Winterspelen '22

In 'De Starters' gaan Tim Haars, Do en Gregory Sedoc de strijd aan om Olympische sporten uit te proberen waarbij een sterke start van enorm belang is. Ze worden getraind door Olympisch legende Nicolien Sauerbreij en Cees Juffermans. Naast een sterke start tijdens de wedstrijd is ook een sterke start van de dag van belang. Daarom beginnen ze eerst met een heerlijk Campina-kwarkontbijt bereid door Erik te Velthuis, chefkok bij Papendal. Campina is trotse partner van NOC*NSF. Bekijk de afleveringen hieronder!